Ученици од ООУ ,,Св.Климент Охридски” со одлични резултати продолжуваат на Државниот натпревар по Биологија

Честитки до сите ученици ООУ Св. Климент Охридски Делчево кои учествуваа на Регионалниот натпревар по биологија и постигнаа високи резултати.

Три ученика продолжуваат на Државен натпревар биологија

Андреа Толевска- 9 одд.
Андреа Димитровска- 8 одд
Марија Салтировска- 7одд.

Многу успех на Државниот натпревар на сите ученици.

Честитки до сите ученици ООУ Св. Климент Охридски Делчево кои учествуваа на Регионалниот натпревар по биологија и…

Gepostet von „Св.Климент Охридски“ Делчево am Montag, 31. August 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*