Ново привремено работно време на општинската администрација

Општина Делчево ги известува граѓаните кои имаат потреба од користење на услугите на општинската администрација кои не се од итен карактер, поради новонастаната состојба во општината со КОВИД 19, да се воздржат од нивно лично присуство во работните простории на општината.

За нивните потреби да се обратат на телефонот 033/411-550 или на електронската пошта info@delcevo.gov.mk

Исто така апелираме граѓаните да се воздржуваат и од лично присуство и директни контакти и по останатите институции.

Работното време на општинската администрација од 7 септември 2020 година (понеделник) ќе биде од 07.30 часот до 14.00 часот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*