АВТОВОЗАЧ ФЕР – Се што му е потребно на вашето возило!

Автовозач фер е вистинскиот избор за Вашето возило. Едни од ретките кои нудат голем број на квалитетни технички услуги. Големото искуство и современи методи на Автовозач фер Ви ја даваат потребната сигурност.
 
Автовозач фер покрај со услугите за техничкиот дел на вашето возило се грижи и за нивната нега, каде располагаат со современа автоперална, вулканизер и продавница за автоделови и козметика. Не се изоставени и бесплатните услуги за најредовните клиенти.
 
Во Автовозач фер ќе ги добиете следните услуги:
 
-Технички преглед
-Регистрација
-Меѓународни документи
-Меѓународна возачка дозвола, Одобрение за управување туѓо моторно возило
-Одјава и пријава на возило
-А-тест
-Пробни таблици
-Техничко експлоатациони услови
-Хомологација
-Дефект на возилото (услуга 24/7)
-Превоз на возило во случај на дефект од самото место
-Услуги во случај на сообраќајна несреќа или друг вид имобилизација
-Попуст на сервисните услуги
-Стручна техничка поддршка на пат во случај на несреќа
-Осигурување на вашето возило и многу други услуги
 
Во склоп на Автовозач работи и специјализираната продавница за автоделови во која ќе најдете се за вашето возило. За секој производ купен од продавницата бесплатна услуга за промена на уље, филтер…
Во нашиот автосервис нашите вработени се грижат ништо да не му недостасува на вашето возило.
Но тоа не е се, за удобно возење и чист воздух, вршиме полнење на авто-клими. Исто така перењето на вашите теписи со најсовремени машини отсега доверете им го на експертите од Автовозач Фер Делчево.
Дозволете Автовозач фер да биде вистинскиот избор за вашето возило.
  
Автовозач фер Делчево!
 Повеќе информации на https://www.facebook.com/avtovozacfer

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*