Фото: Влез на зграда во Делчево претворен во складиште за ѓубре

Влезот во новата зграда во Делчево е претворен во складиште за ѓубре кое како што информираат граѓани веќе трет пат се остава на место кое не е за таа намена.

Фотографии од оваа грда глетка во продолжение:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*