Се бараат работници за работа во транспортна фирма во Германија

Се бараат работници со БГ пасош или виза за работа во Германија во околината на Манхајм во фирма за транспорт.

Повеќе информации на https://www.facebook.com/infoEDEEX/ или на телефон 078/359-079

Работниците е потребно да имаат возачка дозвола B категорија

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*