Загарантирана забава со Astra Band вечерва во Pink Panther Cofee Bar

За прв пат во Делчево, вечерва во вашето омилено место за забава Pink Panther Cofee Bar ќе ве забавуваат Astra Band со преубавата Пепита Маринкова!

Резервирајте на време, местата се ограничени

Забавата ќе биде според сите протоколи!!!

Pink Panther Cofee Bar Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*