Екстра цена на Вардар Пелети во Давитковски Пелет ДОООЕЛ – Виница

Во Давитковски Пелет ДООЕЛ – Виница ќе ги најдете најкавлитетните пелети во регионот и пошироко.

Стовариштето на Давитковски Пелет во Виница располага со А1 класа на екстра квалитетни пелети од брендот ВАРДАР.

Вардар пелетите се мешавина од иглолисно дрво и чам.

Пелетите сеуште може да ги нарачате по летна цена од 175 денари вреќа (15 килограми).

📥 Нарачки и дополнителни информации исклучиво на: 078-360-438

Давтиковски Пелет ДООЕЛ – Виница

Давитковски Пелет ДООЕЛ Виница – Продажба на екстра квалитетните Вардар ПЕЛЕТИ по најпристапни цени

Давитковски Пелет ДООЕЛ Виница – Продажба на екстра квалитетните Вардар ПЕЛЕТИ по најпристапни цени

Gepostet von delcevo365.mk am Mittwoch, 30. September 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*