И по една недела се уште не е пронајден исчезнатиот Ристо Ѓорѓиевски од Косово Дабје

Откако во понеделникот Душко Ѓорѓиевски го пријави за исчезнат својот 83 годишен татко Ристо Ѓорѓиевски, се уште нема трага од немоќниот старец.

Во телефонски повик пред половина час синот Душко повторно упати апел до сите кои имаат било каква информација да го контактираат на телефон: 072-542-073

Во продолжение еве го видеото во кое синот Душко кој живее во Делчево објаснува кога последен пат го видел својот татко Ристо.

Синот Душко Ѓорѓиев во потрага по својот татко Ристо Ѓорѓиевски кој исчезна минатата среда

Синот Душко Ѓорѓиев во потрага по својот татко Ристо Ѓорѓиевски кој исчезна минатата среда

Gepostet von delcevo365.mk am Montag, 28. September 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*