Завршна пресконференција од проектот „Чекориме напред“

Со цел подигање на капацитетите на здружението „Надеж – Норе“ за подобрување на нивната функционална структура како и подобрување на визибилноста на здружението во јавност, во Македонска Каменица се реализираше завршната прес конференција од проектот “Чекориме напред” кој што здружението “Надеж-Норе” од оваа општина го реализира тековно.

Проектот е финансиран од ЕУ како регрант од Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) кој се реализира во соработка со Балканската мрежа за развој на граѓанското општество и Центарот за развој и соработка на граѓанските организации на Република Словенија.

Проектниот менаџер Борче Димитровски во рамки на овој завршен настан даде своја изјава за медиумите која што во продолжение ви ја пренесуваме во целост:

Завршна прес конференција од проектот „Чекориме напред“

Завршна прес конференција од проектот „Чекориме напред“

Gepostet von delcevo365.mk am Samstag, 17. Oktober 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*