Завршна пресконференција од проектот „Чекориме напред“

Со цел подигање на капацитетите на здружението „Надеж – Норе“ за подобрување на нивната функционална структура како и подобрување на визибилноста на здружението во јавност, … Continue reading Завршна пресконференција од проектот „Чекориме напред“