Ринџи Компани – прва лиценцирана градежна фирма во Делчево

Ринџи Компани е приватна лиценцирана и специјализирана градежна фирма, која е фокусирана кон обезбедување на сите видови на услуги поврзани со градежништвото.

Основана е во 2003 година во Делчево и со своето долгогодишно искуство е спремна да ги задоволи сите Ваши очекувања.

Во текот на своето долгогодишно успешно работење, компанијата има изградено значителен број на објекти во градот Делчево и околниот источен регион.

Главниот тим на Ринџи Компани е составен од еден Магистер Инженер Архитект, двајца Градежни Инженери и еден Градежен Техничар.

Согласно европското законодавство, Ринџи Компани е меѓународно сертифицирана компанија специјализирана и лиценцирана за изведување на градби од втора категорија, со лиценца издадена од министерството за транспорт и врски на Република Македонија. Во своето работење компанијата ги применува современите европски стандарди и иновации за сигурни, квалитетни и економични објекти.

Ринџи Компани ви нуди сѐ на едно место:

  • Изведба
  • Надзор
  • Трговија
  • Енергетска ефикасност
  • Консалтинг

Мисијата на Ринџи Компани е да нуди решенија кои во целост ги задоволуваат потребите на клиентите. Тоа подразбира добивање комплетна услуга со целосно почитување на договорените рокови за реализација на проектите и примена на современите светски трендови и нови технологии. Целта е и граѓаните на Македонија да ги уживаат придобивките од квалитетната изведба на долг рок.

Визијата на Ринџи Компани е постојано унапредување на услугите во градежништвото и развој на нови бизнис активности.

Тимот на Ринџи Компани е докажан партнер за реализирање на голем број на услуги, за кои гарантираме дека ќе бидете среќни да соработувате со нив.

Доколку имате некои дополнителни прашања или коментари може да ги побарате на следните тел броеви: 075-416-656; 071-267-363 или на нивната е-пошта ringikompani@yahoo.com.

Проверувајте редовно за новости на официјалната страница на Ринџи Компани

За партнерството со Ринџи Компани сведочат и големиот број дела овековечени низ повеќе фотографии:

Ринџи Компани – прва лиценцирана градежна фирма во Делчево

Ринџи Компани – прва лиценцирана градежна фирма во Делчево

Gepostet von delcevo365.mk am Mittwoch, 21. Oktober 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*