Оглас: Се продава автомобил KIA Rio

Се продава автомобил Киа Рио со дизел мотор произведена 2007 година.

Економичен автомобил, со потрошувачка од 4.5l на отворено, 5.5l градска

Автомобилот е регистриран до јули 2021 година со комплетен сервис на клима, предни и задни дискови, нови кочници, нова рачна, плочки и гуртни, нови гуми, нов алансер, сменето ланче на мотор.

Проверка на сервис по ваш избор (доколку не е точно напишаното проверката на сервисот ќе биде платена)

Фиксна цена 3200 евра и е достапна после 15 ноември.

Автомобилот се продава поради заминување во странство.

Искористете ја оваа одлична понуда и подновете се со супер автомобил KIA Rio 2007 год.

Повеќе информации на: 070/514-394

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*