Ливадскиот мед на Дамјановски од Делчево најдобар и во Тузла

Откако минатата година освои Златен медал за најдобар ливадски мед во Тетово, семејството Дамјановски од Делчево за своето производство се здоби со уште едно уште поголемо признание.

Овој пат наградата за квалитетниот мед кој го произведува ова семејство доаѓа од Тузла, Босна и Херцеговина, каде по 15 пат се одржа Меѓународниот саем на пчеларство ,,Медена Тузла”.

Повеќе за наградата на следниот линк:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225481707616770&id=1448383238

Честитки до Дамјановски на кои им посакуваме уште многу вакви награди.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*