Очна оптика „Фокус“ Берово – искуство и квалитет кој одамна го баравте

Не мора да патувате стотици километри за да ја добиете посакуваната услуга. Со Оптика Фокус Берово добивате искуство, традиција, врвен квалитет и грижа за купувачот.

Очна оптика Фокус Берово ви нуди се што ви е потребно за совршен вид по пристапни цени, од комплетен преглед на вашите очи, до одредување диоптрија за далеку и за блиску, проверка на преден сегмент, прегледи за деца до 15 години и многу други услуги.

Од понудата на Оптика Фокус одберете и диоптриски очила и очила со диоптрија за сонце од познати светски брендови. Продажба на офтамолошки средства, очила за сонце, мултифокални очила, голем избор на лагерски стакла, меки, полутврди и тврди контактни леќи и раствор за леќи со врвен квалитет.

За проблемите со вашиот вид се грижи високостручен оптометрист кој со помош на современи апарати прецизно ќе ја утврди вашата диоптрија.

И не само тоа, најмодерните некршливи очила и очила на превиткување ќе ги најдете токму овде.

Посетете ги и уверете се во квалитетот кој го нуди Оптика Фокус .
Се наоѓаат на улица „Маршал Тито“ бр. 59, спроти поштата во Берово.

Контакт телефон: 070-390-408

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*