Се бара сметководител за работа во TVP Dooel Delcevo

Бараме сметководител со минимум работно искуство од три години и одлично познавање на англискиот јазик за работа во TVP Dooel Delcevo. Работата се врши на Англиски јазик што значи дека кандидатот треба да може да комуницира усно и писмено без потешкотии.

Работно време од Понеделник до Петок од 9 до 17 часот.

Во состав на работата можна е работа за време на празници во зависност од потребите на фирмата.

За подетални информации контактирајте го лицето @Deyan Petrovski на FB mesenger или на Viber на 00447592949261

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*