Комерцијална објава: Се продаваат електричен тротинет и депилатор

Се продаваат некористени:

-Електричен тротинет – 19.000 денари

-Депилатор – 23.000 денари

Контакт телефон: 070-962-289

Подетални спецификации за депилаторот:

https://www.neptun.mk/categories/DEPILATORI/PHILIPS-LUMEA-BRI-956-00

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*