Оглас: Taxi ROYAL Делчево има потреба од таксисти и диспечери

Новото Такси ROYAL Делчево има потреба од работници со следниве квалификации:

1.ДИСПЕЧЕР/КИ

-Одговарање на повици од клиенти

-Следење и комуникација со возачите

2.ВОЗАЧИ

-Возење на клиенти

-Комуницирање со диспечерот

Потребни квалификации:

-Учтива комуникација со клиенти

-Познавање на територијата на Општина Делчево

Контактирајте не секој ден од 11 до 17 часот на телефоните:

070/675-308 и 078/868-937

Такси Royal Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*