МИЛЕНИКА – специјализирана продавница за миленици

Во МИЛЕНИКА која се наоѓа спроти Основниот суд во Делчево голем избор на германски и италијански производи за нега и заштита на вашите миленици по достапни цени: хигиена и козметика, играчки, облека, реквизити за шетање, креветчиња, куќарки за транспорт и акваристика.

Најголем избор на храна за вашите миленици во градот. Од најевтина храна во земјата до премуим брендови – Royal Canin, Bosch, Farmina и Advance.

Широк спектар на мали животни: риби, птици и глодари.

Основана е од ветеринари, долгодишни професионалци во струката од кои ќе добиете корисна информација за одгледување на здрави и среќни миленици.

Посетете ги спроти Основниот суд во Делчево.

Специјализирана продавница за миленици – МИЛЕНИКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*