Парфимерија SUNSHINE Делчево – се од парфеми и козметика

Нешто ново во градот. Парфимерија SUNSHINE Делчево.

Во парфимерија SUNSHINE која се наоѓа спроти бурекчилница Ангела ќе најдете:

 • Повеќе видови на течни пудри
 • Камени пудри
 • Бронзери
 • Хајлајтери
 • Трепки
 • Кармини за усни во повеќе нијанси и бои за за сите генерации
 • Разни мирисни ноти на парфеми
 • Сенки во повеќе комбинации со мали и големи палети
 • Четки за секој вид на употреба
 • Контури за обликување на вашето лице,
 • Коректор течен и во стик

Палетата на производи во парфимерија SUNSHINE е голема, а изборот е Ваш!

Парфимерија SUNSHINE се наоѓа спроти бурекчилница Ангела.

Парфимерија SUNSHINE – се од козметика и парфимерија!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*