Салон за обувки „Тренди“ – голем избор на обувки од кожа и еко-кожа

На веќе позната локација во градот непосредно до Жито маркет во зградата викана брод во Делчево се наоѓа Салонот за обувки Тренди.

Таму ќе најдете обувки за сите генерации од кожа и еко кожа од познатите марки:

  • МАТ СТАР
  • XCEES
  • BIANA
  • GLECER и многу други.

Салонот за чевли Тренди прима нарачки сите модели на BIANA кои не се достапни во салонот и за неколку дена омилениот модел ќе биде Ваш.

Бидете Тренди со најатрактивните машки, женски и детски чевли од кожа и еко кожа за сечиј вкус и тоа по цени пристапни за секого.

Израдувајте ги вашите најмили за празниците со производите од Тренди

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*