Марио Скакарски нов претседател на ЛК СДММ Делчево

Локалниот клуб на Социјал-демократската младина на Делчево доби нов претседател.

За претседател на ЛК СДММ Делчево како што стои во официјалната објава на ЛК СДММ Делчево е избран Марио Скакарски.

-На денешната конференција беа избрани и новите членови на Извршниот одбор и Надзорниот одбор на Локалниот клуб на СДММ од Делчево, со мандат од две години! Честитки до сите и успешна работа!ЛК СДММ Делчево ќе продолжи да ги застапува и да се бори за интересите на сите млади луѓе во нашиот град, се вели во објавата на ЛК на СММ Делчево.

https://www.facebook.com/lksdmmdelchevo/posts/2085557744908070?cft[0]=AZXPBOWP_zMI4y4O2k0c0gpEaZHrlpBJ1sT7mrInxl_VbJWl1OqK3EbIKvpupIMOmHi7f_l1LxTLiGbkhPU4bklELMuPKHvukvyNlRjPWxl8orDuXN5kt2ZwPJwU6BoMEEgsFBYmAb4ILqeO2qawSvyN&tn=%2CO%2CP-R

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*