Видео: Усвоен Буџетот на Општина Берово за 2021 година

Во Берово се одржа последната советничка седница на која беше усвоен Буџетот на Општината за 2021 година. Во продолѓение изјавите на градоначалникот Звонко Пекевски, претседателот на Советот Јован Матеничарски и обраложението на пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ зошто гласаше против усвојувањето на Буџетот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*