Видео: Усвоен буџетот на Општина Делчево за 2021 година

Во продолжение неколку видеа од денешната последна седница на Советот на Општина Делчево на која меѓу другото се дискутираше и за Буџетот на Општина Делчево за 2021 година:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*