Промоција на книгата „Човекот кој ме хранеше Сонце“ на роднокрајниот автор Бети Арсовска в сабота во Делчево

Промоција на книгата „Човекот кој ме хранеше Сонце“ на роднокрајниот автор Бети Арсовска

Датум – 16.01.2021 (сабота)

Место – читалната на ЈЛБ„Илинден“

Време – 17 часот

Задолжително носење на маски и одржување на физичка дистанца

Поканата важи за сите.

Се гледаме на промоцијата!

https://www.facebook.com/JLBIlindenDelchevo/posts/1277092179339120?cft[0]=AZVKfpVjdBX4IpUBdHJnSrrDz2aBIMjwdHty3VxR3Yo9frn_2bFSROLWqJ8jZIUkmmT9Kn1nMkhyZKNzxij1x6SBnX4Ueyy69p_eytXAlDJef2OeSiTcpRitycF531UjwxkHIB7bFqmeUL1UOENK_Kqo&tn=%2CO*F

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*