Пехчевец си ја отвори душата за животот во странство!

Фејсбук статус на Тимче Цековски:

И така во туѓа земја, под туѓ кров, работиш, спиеш, учиш и зборуваш. Како да си тек роден, се од почеток. А таму каде што си роден, каде што си проодел, прозборел, останало се она со што ти е полно срцето. Целата љубов, милост, топлина, станува електронска жица. Остануваме желни за своите родители, роднини, пријатели. Своето двориште, своето мало небо. И така полн новчаник, празна душа, живееш од ден за ден, надевајќи се дека времето ќе си го направи своето…✈🛩🎒📲

https://www.facebook.com/timce.cekovski/posts/10208346047166838?cft[0]=AZWK-rjc6DlZ2C-YQxb7FyNjbuo2o0oQA_rW1vxVN4mnAQ_Q5lT9Nfozg78xG7YM6oQruOsDacJaFgwHk5ubOgiDlMv9Nb5im-p-i-Z_YNwUDFPxZTUb7Ek1ar-0NBOlCP0&tn=%2CO%2CP-R

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*