Оглас: Се продава парцела во населба Басарица

Комерцијална објава за продажба на парцела во населба Басарица.

  • Се продава парцела со вишнов насад со површина од 1400 м2 во населба Басарица во Делчево

Цена по договор.

Контакт телефон: 071-742-235

Фотографии од парцелата во населба Басарица:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*