Партиски реакции на опозицијата, локалните власти децидни – на небулози не одговараме!

Продолжуваат партиските пресови на ВМРО ДПМНЕ.

Со реплика на одговорот на претседателот на Општинската организација на СДСМ во врска со користењето на салата за венчавки и со нов прес излезе потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ Кирчо Анастасов, прес конференции кои ги објавуваме во продолжение:

Од Општина Делчево како спомната страна во последниот прес, кратко додадоа дека секоја спомната небулоза и невистина од страна на ВМРО ДПМНЕ Делчево не заслужува одговор.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*