МАКСИМ-ПЛАСТ ДЕЛЧЕВО

Во МАКСИМ ПЛАСТ Делчево.

  • Изработка и монтажа на ПВЦ и алуминиумски прозорци и врати
  • Алуминиумска ограда
  • Гаражни врати
  • Венецијанки завеси
  • Вариолајт
  • Зебра и Мини зебра
  • Роло завеси
  • Алуминиумски и пластични надворешни ролетни

И најново во Делчево од МАКСИМ ПЛАСТ!!!

  • Надворешни панелни ролетна огради и ЦНЦ плазма режаници

Контактирајте не на телефон 070/367-634 или на фејсбук страната на МАКСИМ-ПЛАСТ

Се наоѓаме во Дом на култура веднаш до ресторан Вигор

МАКСИМ ПЛАСТ ДЕЛЧЕВО

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*