Фото: Снежна идила низ патиштата во Малешевијата

Од денешната прошетка низ Малешевијата. Потегот од село Панчарево до село Тработивиште возете го внимателно поради ситните одрони кои повремено се јавуваат како резултат на топењето на снегот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*