„Со среќа“ и донесе 100 илјади денари на делчевката Розетка Јовановска

Розетка Јовановска од Делчево е добитничка на 100.000 денари од инстант лоз „Со среќа“.

Среќната добитничка, на враќање од работа купила повеќе инстант лозови од продажното место ПЕКЕ Тобако, подружницата на „Смартек Тобако“.

„Со среќа“ е нејзиниот омилен инстант лоз со кој секојдневно ја предизвикува среќата, а на добивката од 100.000 денари особено се радува.

Добитниот лоз е исплатен во регионалната благајна на Државна лотарија во Кочани.

На среќното продажно место среќата и денес продолжи да ги следи делчевци.

Вечерва изгребан е и еко-скутер како и неколку помали, но вредни добивки за играчите на среќа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*