Потребна помош за новинарот Драган Ристов

Повторно сме на тест ве молам мој сограѓани Штипјани мој народе Македонски да му помогнеме на нашиот сограѓанин Драган Ристов познат новинар и сликар уметник од нашиот град кој сите многу добро го познаваме премногу добар и скромен човек на кого сега сме му потребни. Ајде кога е најтешко да бидеме тука и за него и за неговата фамилија , ве молам брзо да реагираме и да спасиме човечки живот на наш сограѓанин !

Контакт за донации и помош на фамилија Ристови (070 670 501) Ангелко Ристов !

Жиро-сметка за донации: 300087019209480

Комецијална Банка Ад Скопје

Ве молам споделувајте ♥️

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*