Климент Николовски е новиот Државен првак во „лоу-кик“

Климент Николовски е новиот Држеване првак во „лоу-кик“ откако денес како дел од Кик боксинг клубот „Тигар“ учествуваше на првото Државно првенство за 2021 година.

Честитки до Николовски на кој му посакуваме уште многу вакви и поголеми успеси во понатамошниот дел од настапите.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*