Оглас: Се продаваат две ниви во делчевско

Се продаваат две ниви во подрачјето на општина Делчево

1.Нива со површина од 2400 м2, м.в „Рајчини Круши“

2.Нива со површина од 6095 м2, м.в. „Блатиште“

Контакт: 070-336-201

Жаклина Дупкарска

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*