Casino VLT Club Delcevo – Играј одговорно, играј за забава!

Нов VLT клуб во центарот на Делчево, на улица „Орце Николов“ веднаш до кладилница Mozzart.

Клуб каде може да се опуштите и забавувате со најновите апарати за игри на среќа.

Играј одговорно, играј за забава

Casino VLT Club Delcevo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*