Среќата ги следи храбрите: Семејството Атанасовски од Делчево по втор пат добитници на Еко-скутер

Еко скутер продолжува да брои среќни приказни.Една од нив е и приказната на Делчо Атанасовски од Делчево, кој по втор пат е добитник на електричен тротинет.

Среќниот добитник се радува за главната добивка, но вели дека не е изненаден што повторно е добитник на Еко скутер затоа што кој игра тој и добива, а себеси се смета за редовен играч на игрите на среќа на Државна лотарија.

Добитниот лоз е купен од продажното место „Смартекс 19“ во Делчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*