Почна со работа канцеларијата на пратеникот Соња Михаиловска

Од денес и официјално започна со работа канцеларијата на пратеничката Соња Михаиловска. На својот фејсбук профил Михаиловска истакна дека канцеларијата ќе има основна намена за контакт со граѓаните на Делчево, но и поширокиот регион на Пијанец и Малешевијата.

-Како пратеник, и лекар по професија, постојано сум во комуникација со граѓаните, но сметам дека постоењето на една ваква канцеларија ќе значи и подобро организирана директна комуникација со граѓаните, верувам на задоволство на сите. Канцеларијата за контакт на пратениците со граѓаните е многу значајна алатка за комуникација со електоратот, а воедно се создаваат и услови за приближување на пратениците со граѓаните во текот на целиот мандат, истакна Михаиловска.

Канцеларијата се наоѓа во старата собраниска зграда во Делчево, а истата како што стои во објабвата ќе биде отворена секој работен ден од 12:00 до 17:00 часот, при што средбите ќе се одржуваат во петок.

Средбите претходно граѓаните можат да ги закажат кај асистентката Ивана Глинџарска или на телефон 070 952 662.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*