Пиљара ФРЕШ со наградна игра за потрошувачите!

НОВО , НОВО , НОВО ❗❗❗

⭐Од денес нешто ново во Пиљарите Фреш

⭐ Со соберени 1️⃣5️⃣ купони од 3️⃣0️⃣0️⃣ добивате 1 ваучер од 3️⃣0️⃣0️⃣ ден. ⭐ 1️⃣5️⃣ купони од 5️⃣0️⃣0️⃣ добивате 1 ваучер од 5️⃣0️⃣0️⃣ ден.

⭐ Соберени 1️⃣5️⃣ купони од 7️⃣5️⃣0️⃣ добивате 1 ваучер од 7️⃣5️⃣0️⃣ ден.

⭐ Соберени 1️⃣5️⃣ купони од 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ добивате 1 ваучер од 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ ден.

⭐ Ваучерот можете да го искористите за било кој од производите што ги имаме во Пиљара Фреш ❤️

И тоа не е се драги пријатели… ⭐ Следува и голема наградна игра …

Секој месец ке извлекуваме по 1️⃣ среќен добитник ❗❗❗

⭐Првиот месец односно за месец април ке доделиме вредносен ваучер од 1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ денари кој ќе можете да си го искористите за било кој од производите во Пиљара Фреш ❤️

⭐Со соберени 1️⃣5️⃣ купони добивате 1️⃣ талон со кој ке можете да учествувате во наградната игра ❗❗❗

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*