Видео: Купопродажен договор за продажба на градежно земјиште во Берово, тема на прес конференции на ОК ВМРО ДПМНЕ и градоначалникот Звонко Пекевски

Прес конференцијата на Елеонора Рашковска од Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ Берово:

Одговор на градоначалникот на Берово, Звонко Пекевски:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*