Локалните избори во Берово започнаа! Нови прес конференции на ОК ВМРО ДПМНЕ и градоначалникот Пекевски!

Зачестените прес конференци во Берово најавија жестока политичка пресметка помеѓу ВМРО ДПМНЕ и СДСМ во пресрет на локалните избори.

Во продолжение погледнете ги двете прес конференции на Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ од Берово и градоначалникот Звонко Пекевски.

Темата интересна за оние кои ги интересираат локалните политички збиднувања во Берово!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*