Комерцијална објава: Триглав осигурување со нова канцеларија во Делчево

Во Делчево свечено отворена нова канцеларија на Триглав осигурување.

Во новата канцеларија на Триглав осигурување која се наоѓа веднаш до бурекџилница Вкус, одберете ја полисата која најмногу ви одговара:

Но тоа не е се, сите потребни информации за останатите услуги на Триглав осигурување ќе ги добиете доколку ги посетите во ново отворената канцеларија во Делчево.

Еве како изгледаше денешното свечено отворање на новата канцеларија на Триглав осигурување во Делчево:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*