Оглас: Се продава нива во Басарица

Се продава нива во населба Басарица во Делчево

Нивата е со површина од 2 декари.

Цена поволна

Контакт телефон: 075/663-852

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*