Унихем – Квалитет кој го заслужувате!

Богат асортиман, љубезна услуга, врвен квалитет најевтин во градот.

Во Унихем широка палета на препарати за хигиена за вашиот дом или деловен простор.

Огромен избор на прашоци, омекнувачи, секаква санитарија и најразлични средства за одржување на вашата бања.

За се околу Вас да биде чисто, убаво, сјајно…купувајте во Унихем.

Во Унихем огромен избор на средства за лична хигиена, детски пелени по најниски цени, дезодоранси…

Посетете ги и уверете се….!

Работат секој работен ден од 8,30 до 20,00 часот.

Унихем – 075/287-223

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*