Поради дефект на главна водоводна линија можен намален притисок на вода во повисоките делови на Делчево

Поради дефект на цевковод (фи-400) на главна водоводна линија на потегот помеѓу селата Град и Вирче (фи-400), од ЈКП „Брегалница“ информираат дека во текот на денот е можен намален пристисок на вода во повисоките делови од градот Делчево

-Наши екипи се веќе на терен и работат на отстранување на дефектот, кој очекуваме да се реши во најскор можен рок, информираа од ЈКП „Брегалница“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*