Оглас: Се продава куќа во Делчево

Се продава куќа на улица „Григор Прличев“ 25 во населба Милково Брдо во Делчево.

-Куќата располага со уредено дворно место со зелена површина

-Пристапен пат од три страни

-Гаража

Контакт телефон: 071/368/992; Viber, WhatsApp, Facetime

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*