Мудри совети за мирен живот од учителот Никола од Делчево!

Никола Синдраковски е пензиониран наставник од Делчево кој го има рецептот за чување на здравјето. Неговите мудри совети денес на својот фејсбук профил ги сподели еден од најпознатите модни креатори во Македонија, инаку негова ќерка Антонија Ристовска, а еве ги 10-те правила како да се чувате во животот и која е тајната за долговечноста според учителот Никола.

Линк до оригиналната објава:

https://www.facebook.com/antonija.ristovska/posts/4718731161486809?cft[0]=AZVtI_gyKuE8eXEzQ9uh7CdjtFk3OMqgtThnH08uqINyQ8cejkAhHLKHS_rrRIOlZGc0BquE_AgBwxK_wn-mWbNw9KlJmAPeNuxrFriEc1zFfnry6CqY2kZFpRGftZLkAU4&tn=%2CO%2CP-R

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*