Триглав осигурување Делчево – Ваш партнер за сигурен живот!

Во подружницата на Триглав осигурување која се наоѓа веднаш до бурекџилница Вкус во Делчево, одберете ја полисата која најмногу ви одговара и добијте највисока премија за сите видови осигурување:

Пакет осигурувањата на Триглав ги штитат најважните сегменти од Вашиот живот, а притоа нудат значајна заштеда. Наменети се за секое семејство кое се грижи за својата безбедна иднина.

Со пакетните осигурувања на Триглав колку повеќе осигурувате, толку повеќе штедите.

ДОБРОВОЛНО ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

Ништо не е поважно од нашето здравје. Изборот на поздрав начин на живот подразбира и носење вистински одлуки за негова заштита. Притоа трошоците не смеат да бидат пречка да си ја овозможиме врвната здравствена грижа што ја заслужуваме.

За овие и многу други услуги кои ги имате на располагање побарајте ги во нивната канцеларија веднаш до кафе-бар Валиум кај семафорите во Делчево.

Посетете ги или информирајте се кај агентот Ирена на 070-993-250.

Триглав осигурување и се ќе биде во ред:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*