Оглас: Се продава куќа во населба СРЦ во Делчево

Се продава куќа во населба Спортски центар, КП 8690/1 КО Делчево.

Објектот има сутерен 100 m2 и приземје 200m2-клуч на рака, а кат1 200 m2 и поткровје 200m2-карабина.

Објектот е на одлична локација на излез од Делчево кон граничниот премин во близина на новата бензинска станица OIL DE.

Обезбеден приклучок за струја и вода.

Цена по договор.

Контакт телефон: 070/763-320

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*