Тодоровски Ентериери – долгогодишно искуство во изработка на мебел по нарачка

Тодоровски Ентериери – долгогодишно искуство во изработка на мебел по нарачка од сите типови на иверка и медијапан.

Опремете го вашиот стан или деловен простор со изработките од Тодоровски Ентериери.

Тодоровски Ентериери вршат целосно опремување на вашите:

Од богатиот асортиман производи побарајте ги и следните изработки:

  • Закачалки
  • Сандачиња за чевли
  • Натказни
  • Тоалетни огледала
  • Клуб маси
  • Мебел за салони и многу други производи по ваша желба

Целата палета на сопствени изработки на Тодоровски Ентериери погледнете ја и на нивната фан страна на фејсбук https://www.facebook.com/Todorovski.Enterieri/?ref=page_internal

Телефон за контакт: 078/633-441 и 071/373-270

ТОДОРОВСКИ ЕНТЕРИЕРИ ДЕЛЧЕВО

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*