За перфектна грижа за вашето орално здравје – Dental House D-r Zoran Stoimenovski

Стоматолошката ординација ,, Дентал Хаус д-р Зоран Стоименовски” се грижи за вашето орално здравје и за вашата блескаво бела насмевка.

Ординацијата располага со врвна стоматолошка опрема од најреномираните светски производители, со технички можности кои ги задоволуваат највисоките стандарди во работењето. Материјалите за работа внимателно се одбираат и за реставрација на забите се користат исклучиво материјали со висок квалитет.

Стоматолошката ординација ,, Дентал Хаус д-р Зоран Стоименовски ” ви ги нуди сите видови на стоматолошки услуги:

 • Реставрација на заби со кариозни лезии со современи нано композитни пломби
 • Лекување на болести на забите во ендодонтот и парадонтот
 • Екстракција на млечни и трајни заби
 • Чистење на забен камен и одстранување на меките наслаги на забните коронки и полирање на истите
 • Стоматолошката ординација врши изработка на фиксни и мобилни надградби – порцелански мостови и коронки, како и парцијални и тотални протези.

Најново и единствено во градот: апликација на хијалуронски филери. Кажете им збогум на брчките. Со хијалуронските филери повторно ќе изгледате млади како во најдобрите години од животот:

 • Зголемување на усни
 • Истакнување на ивиците на усните
 • Промена на обликот
 • Пополнување на назолабијални брчки
 • Зголемување и обликување на јаболчници и образи
 • Намалување на брчките околу очите и веѓите.

Дентал Хаус д-р Зоран Стоименовски секогаш се грижи за вашето орално здравје и естетска убавина.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*