Недобитниот тикет со еден промашен пар на делчевецот Сашко Јанковски му донесе Peugeot 3008

Недобитниот тикет со еден промашен пар на делчевецот Сашко Јанковски му донесе Peugeot 3008.

Дека Јанковски е меѓу најсериозните кандидати за освојување на екстра луксузното возило кое Sportlife го доделуваат на најдобрите обложувачи било јасно по коефициентот кој го имал на недобитниот тикет, а кој изнесувал неверојатни 635,213,05 што повеќе од сигурно значело дека треба да се случи чудо за џипот да не заврши во дворот на семејството Јанковски.

Честитки за Сашко и му посакуваме уште многу среча во игрите на среќа!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*